diumenge, 12 de setembre del 2010

SAÓ PRAT!


Vaig a explicar la història d'un migdia en que em trobo al meu gran amic Jordi Ibáñez i fem una cerveseta al Pau Casals. Li explico per tercera vegada (té moltes coses al cap, i acaba de ser pare, o sigui que se li perdona; a part, viu a Begues) el projecte d'actualitzacions. Se l'iluminen els ulls (llicència literària) i em proposa que fem una d'elles amb l'entitat on treballa. Es tracta de Saó, un Centre on, entre d'altres coses, fan reincerció laboral en el camp de la construcció.
Al cap d'una setmana, vaig allà i em reuneixo amb ell i la directora, la Cata, una d'aquestes persones, pel que m'ha explicat el Jordi, que fan falta en la nostra societat, que lluita perquè aquest centre surti endavant i creixi, que no es conforma amb anar a treballar cada dia i fer el mínim, sino tot el contrari, que pensa noves vies i possibilitats pel centre, que lluita perquè tingui millors condicions. I aconsegueix coses.
El projecte li sembla bé, i es brinda ràpidament a participar posant-me totes les facilitats possibles.
Una de les coses que més m'està agradant d'aquest projecte és que la gent m'està ajudant sense reserves, tant les entitats participants com les persones que m'estan deixant estris, palla, lloc, etc. És un autèntic plaer trobar-se amb aquestes reaccions tant agradables.
Bé, deixo constància de les cares d'aquesta història.

2 comentaris:

  1. Enhorabona, deu ser molt gratificant veure que la gent s'implica en el teu projecte i veure que pots anar més enllà del que en un principi t'havies marcat.
    M'ha agradat molt la teva exposició d'Actualitzacions.Prat

    ResponElimina
  2. Gràcies! No havia vist el comentari, però mai és tard per agrair no?
    Doncs si, va ser molt gratificant. Ahir penjava les fotos i em van venir els records de les sessions fotogràfiques, i la veritat és que va ser una gran experiència.

    ResponElimina