diumenge, 12 de setembre del 2010

EL CAU o "Allò que no va poder ser"





Cada sessió de fotos ha estat molt complicada: aconseguir quedar amb les entitats, aconseguir el lloc, aconseguir el material necessari: bales de palla, plats de porcellana, ampolles de vidre estil principis de segle, cistells, senalles, enciams, coves (18 ni más ni menos), forques, càvecs, falçs, rasclets, pales, un carro, que ja té el seu post, i més coses que segur que em deixo... Fer la sessió (el més de juny-juliol al Prat, calor, molta calor) i després fer la post-producció de les fotos escollides.
És per això que quan portava cinc sessions vaig decidir plantar-me, perquè no veia clar que pogués arribar a la expo.
Hi havia altres entitats contactades, com les colles de gegants del prat, la banda municipal, els agrupaments escoltes, però finalment, sentitnt-ho molt, no podrà ser. Potser, si em compressin el projecte.... en un futur..... es podrien anar fent més entitats.....
Una d'elles era L'A.E. i G. Conxita Busquets, de la qual vaig formar part uns quants anys viscuts amb intensitat. M'hagués fet molta gràcia fer la sessió amb els caps actuals, ja que la majoria van ser nens "meus", però era complicat per campaments, i vam anar ajornant la cosa fins que vaig pendre la decisió de no fer-ne més. Llàstima.
El dia que vaig anar a intentar posar-me d'acord amb ells, estaven montant les tendes abans del campament per revisar-les i els vaig fer unes foticos. Ahí van! (Algo es algo!!)

Víctor
Felicidad (montar tienda)
Felicidad (pasar tienda)
Felicidad (Foker)
Felicidad (fucker)

Paranoid cau

3 comentaris:

  1. Xavii!! com molen les fotoos!! (sòc el marc),
    la meva i de l'iñaki es sense dubte la estrella d'aquesta galeria!! jaja, molt waiis!!

    Ja saps, si vols acabar el projecte ens truques!! Vinga xavi!! una abraçada!

    ResponElimina
  2. En realitat lo de pasar la tenda era fantástic per qui la pasava pero no per qui la rebia, la foto es una mica idílica, una mica d'anunci, jajajaja, vinga xavi, sempre apunt tan com puc!

    ResponElimina
  3. Si si, és una foto totalment preparada! Però sàpigues que Quechua ha fet molt per qui la rep, i ara pesen molt menys! ;)
    Gràcies Marc, me n'alegro que t'agradessin. A la propera!

    ResponElimina